Ilmanvaihtokone suuriin omakotiasuntoihin ja toimitiloihin

Ilmanvaihtokone Parmair 220 MAC

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone suureen asuntoon, liiketilaan tai varastoon. Enimmäispinta-ala yli 300 m², ilmamäärä 220 l/s.

Luokkansa parhaiten vakiovarusteltu

Helppokäyttöisellä MAC-kosketusnäyttöohjaimella ohjaat yhdellä kosketuksella tärkeimpiä toimintoja, kuten kotona/poissa, takkatoiminto ja tehostus. Viikkokellon avulla säästät energiaa asettamalla säännölliset poissa- ja kotona-asetukset. Kiinnitetään seinään, mukana 15 m johto.

Kesäaikana jäähdytyksen talteenottoautomatiikka hyödyntää viilennettyä sisäilmaa päivällä ja sekä optimoi tuloilman viileyden yöaikaan.

Poistoilma kanavaan integroidun kosteussensorin avulla poistoilman kosteuden mukaisesti säätyvä tehostus.

Laitteen automaattisesti ja portaattomasti toimiva jälkilämmitysvastus säätää tuloilman lämpötilan älykkäästi lämmityskaudella

Älykäs jäätymisenestotoiminto tunnistaa automaattisesti kennon jäätymisvaaran, jolloin raitisilma ohjataan hetkellisesti kennon ohi ilman että tulopuhallinta pysäytetään. Näin ollen sulatus toimii energiatehokkaasti ja asuntoon ei pääse syntymään haitallista alipainetta.

Voit täydentää laitettasi lisävarusteilla

Mittaa poistoilmakanavasta hiilidioksisin määrän ja tehostaa tarvittaessa ilmanvaihtoa automaattisesti.

Mahdollistaa laitteen ohjauksen PC:n ja mobiililaitteen kautta.

Valinnainen seinään kiinnitettävä neliportainen puhallinteho-ohjain. Ohjaimesta voi valita neljä eri tehoa puhaltimille ja huoltomies voi tehdä tarvittaessa puhaltimien tehoon vaikuttavia muutoksia.

Parmair-ilmanvaihtolaitteet on saatavilla liesikuvusta MAC-säätimen rinnalla ohjattavana versiona, jolloin esimerkiksi imanvaihtokoneen tehostus voidaan kytkeä päälle suoraan liesikuvusta ja lieden poistoilma viedään omana kanavana suoraan katolle liesituulettimen avulla. Eri liesikupuvaihtoehdot löytyvät Parmair Snello -mallistosta.

Seinään kiinnitettävä erillinen helppokäyttöinen takkakytkin.

Ilmanvaihtokoneen vaihto helppoa laitesovittimella suoraan vanhaan kanavistoon ilman kalliita kanavamuutoksia. Löydät kanavistoosi sopivan kattolevyn Korvattavat laitteet -välilehdeltä tai laitehaun avulla.

Pyydä tarjous ilmastointikoneesta