Ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokoneemme soveltuvat sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin, uudis- ja saneerauskohteisiin.

Voit säästää asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70%

• Energian säästö lämmityskuluissa

• Puhdas ja terveellinen sisäilma

• Tasaisesti jakautuva lämpö ja viilennys

• Hajujen väheneminen

• Terve talo

Saatavilla olevat tuotteet

Pidämme nettisivuilla vain tuotteita jotka löytyvät heti varastosta

Ilmanvaihtokone Parmair 80 MAC

Pienen asunnon ilmanvaihtokone, joka mahtuu 60 cm kaapin sisään. Enimmäisasuinpinta-ala 130 m², ilmamäärä 93 l/s.

Parmair 105 MAC IV-kone alaslaskutilaan

Erittäin hiljainen ja matala ilmanvaihtokone alaslaskutilaan. Sisältää integroidut äänenvaimentimet.

Ilmanvaihtokone Parmair 120 MAC

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone keskisuuren asuntoon. Enimmäisasuinpinta-ala 190 m², ilmamäärä 125 l/s.

Ilmanvaihtokone Parmair 150 MAC

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone keskisuureen ja suureen asuntoon. Enimmäisasuinpinta-ala 240 m², ilmamäärä 143 l/s.

Ilmanvaihtokone Parmair 170 MAC

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone keskisuureen ja suureen asuntoon. Enimmäisasuinpinta-ala 300 m², ilmamäärä 170 l/s.

Ullakkomallinen ilmanvaihtokone Parmair Rexo 120 MAC

Ullakkomallinen ilmanvaihtokone pieniin ja keskisuuriin asuntoihin. Korvaa Rexovent RDAA -laitteet. Enimmäisasuinpinta-ala 190 m².

Ullakkomallinen ilmanvaihtokone Parmair Rexo 150 MAC

Ullakkomallinen ilmanvaihtokone keskisuuriin ja suuriin asuntoihin. Korvaa Rexovent RDAA -laitteet. Enimmäisasuinpinta-ala 240 m².

Ilmanvaihtokone Parmair 220 MAC

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone suureen asuntoon, liiketilaan tai varastoon. Enimmäispinta-ala yli 300 m², ilmamäärä 220 l/s.

Uuden ilmanvaihtokoneen vaihto voi auttaa säästämään energiaa useilla eri tavoilla:

1. Tehokkaampi energiankäyttö:

Uusimmat ilmanvaihtokoneet on suunniteltu olemaan energiatehokkaita. Ne hyödyntävät edistynyttä teknologiaa, kuten moottoreita ja ohjaimia, jotka käyttävät vähemmän sähköä ilmanvaihdon tarjoamiseen verrattuna vanhempiin malleihin.

1. Tehokkaampi energiankäyttö:

Uusimmat ilmanvaihtokoneet on suunniteltu olemaan energiatehokkaita. Ne hyödyntävät edistynyttä teknologiaa, kuten moottoreita ja ohjaimia, jotka käyttävät vähemmän sähköä ilmanvaihdon tarjoamiseen verrattuna vanhempiin malleihin.

2. Parempi lämmön talteenotto:

Parmair-ilmanvaihtokoneissa on lämmön talteenottomekanismi. Se mahdollistaa lämmön siirtämisen poistoilmasta sisään virtaavaan raitisilmaan. Tämä auttaa vähentämään lämmitysenergian tarvetta talvella ja voi merkittävästi pienentää lämmityskustannuksia.

3. Tarkempi ilmanvaihdon säätö:

Uudet ilmanvaihtokoneet tarjoavat tarkempaa ilmanvaihdon säätöä. Voit asettaa niiden toimintaa aikataulujen ja erilaisten parametrien mukaan, kuten kosteuden tai hiilidioksidin määrän perusteella. Tämä auttaa optimoimaan ilmanvaihdon tarpeen ja vähentämään energiankulutusta tarpeen mukaan.

Hyvä Ilmanvaihto kodissa on tärkeää useista syistä:

1. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen:

Ilmanvaihto auttaa poistamaan sisäilman epäpuhtauksia, kuten kosteutta, hiilidioksidia, hajuja, hometta, pölyä ja kemikaaleja. Näiden epäpuhtauksien kertyminen sisäilmaan voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten hengitysvaikeuksia, allergioita, päänsärkyä ja väsymystä. Hyvä ilmanvaihto takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman, mikä on erityisen tärkeää pitkäaikaista altistumista ajatellen.

2. Kosteuden hallinta:

Liiallinen kosteus voi johtaa homeen ja mikrobien kasvuun, mikä voi aiheuttaa terveysongelmia ja vahingoittaa rakenteita. Ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräistä kosteutta ja pitämään ilmankosteuden tasapainossa, mikä edistää terveellistä sisäilmaa ja ehkäisee homeen muodostumista.

3. Haju- ja epämiellyttävien aineiden poistaminen:

Ruuanlaiton, tupakoinnin, lemmikkien, kemikaalien ja muiden hajujen poistaminen kodista on tärkeää. Ilmanvaihto auttaa poistamaan epämiellyttäviä hajuja ja haitallisia aineita, jolloin sisäilma pysyy raikkaana ja miellyttävänä.

4. Lämpötilan ja ilmanvaihdon tasapaino:

Ilmanvaihto mahdollistaa ilman liikkumisen ja tasaisen jakautumisen eri huoneissa. Tämä auttaa ylläpitämään miellyttävää lämpötilaa ja tasapainoista ilmanvaihtoa eri tiloissa. Ilmanvaihto voi myös auttaa välttämään tunkkaisuutta ja liiallista lämpöä kesäkuukausina.

5. Rakenteiden suojaaminen:

Hyvä ilmanvaihto auttaa vähentämään kosteuden kertymistä rakenteisiin, kuten kattoon, seinään ja lattiaan. Tämä auttaa ehkäisemään kosteusvaurioita, kuten homeen muodostumista ja rakenteiden heikkenemistä ajan mittaan.