Maalämpöpumput

Viessmann maalämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia. Maalämpöpumput sopivat sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Laitteet eivät vie paljoa tilaa ja siksi sopivat myös pieniin tiloihin.

VIESSMANN MAALÄMPÖPUMPPU

Viessmannin maalämpöpumput ovat yksinkertaisia käyttää ja laitteiden etäkäyttö onnistuu kätevästi myös älypuhelimella.
Maalämpöpumppujen tärkein energialähde tulee maaperästä, joko maapiirikeräinten tai maasensoreiden avulla. Jos lämmönlähteenä on käytettävissä vesi, voidaan asentaa myös vesilämpöpumppu.
Maalämpöpumput ovat ensisijainen valinta kun halutaan ympäristöystävällinen, lämmityskustannuksiltaan energiatehokas lämmöntuotanto. Maalämpöpumpun käyttämää energiaa on maaperässä tarjolla rajoittamattomasti ja ilmaiseksi. Täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee vain pienen määrän sähköä toimintaa ja pumppua varten, voidakseen hyödyntää tätä energiaa. Maalämpöpumppu ei käytä fossiilisista polttoainetta ja se vähentää tehokkaasti CO2-päästöjä ja edistää ilmaston suojelua.

Saatavilla olevat tuotteet

Pidämme nettisivuillamme vain tuotteita jotka löytyvät varastosta

VIESSMANN VITOCAL 200-G

Vitocal 200-G maalämpöpumppu kehittää uusiutuvaa lämpöä maaperästä. Viisi eri tehovaihtoehtoa takaa soveltuvuuden pientaloista suurempiinkin kiinteistöihin saakka

Viessmann Vitocal 300-G

Vitocal 300-G maalämpöpumppu kehittää uusiutuvaa lämpöä maaperästä. Kolme eri tehovaihtoehtoa yhdistettynä Inverter-ohjattuun kompressoriin takaavat soveltuvuuden pientaloista suurempiinkin kiinteistöihin saakka.

VIESSMANN VITOCAL 222-G

Kompaktissa Vitocal 222-G maalämpöpumpussa on integroituna kaikki oleelliset komponentit, myös 220 l käyttövesivaraaja. Laitetta on saatavilla kolmessa teholuokassa; 6, 8 ja 10 kW.

Viessmann Vitocal 300-G

Vitocal 300-G -lämpöpumppu takaa lämmöntuotannon korkealla energiatehokkuudella. 300-G-lämpöpumppujen ominaisuudet: Kolme eri vaihtoehtoa lämmitystehon osalta Suomenkielinen Vitotronic 200-automatiikka Energiatehokkuusluokka A

Viessmann Vitocal 333-G

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone keskisuureen ja suureen asuntoon. Enimmäisasuinpinta-ala 300 m², ilmamäärä 170 l/s.
Energiatehokkuusluokka A+ Inverter-ohjattu kompressori

Viessmann Vitocal 350-G

350-G maalämpöpumppu kehittää uusiutuvaa lämpöä maaperästä. Neljä eri tehovaihtoehtoa takaavat soveltuvuuden suurempiinkin kiinteistöihin sekä teollisuuden ratkaisuihin saakka. Energiatehokas kompressori saavuttaa jopa 68 °C menoveden lämpötilan

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta!

Saman katon alta löytyy jopa neljän vuosikymmenen kokemus monipuolisista taloteknisistä ratkaisuista. Tämä kokemus varmistaa sen, että osaamme suositella asiakkaillemme parhaat mahdolliset LVI-ratkaisut erilaisiin uudis-ja saneerauskohteisiin.