Ilmanvaihtokone pieniin asuntoihin

Parmair 105 MAC IV-kone alaslaskutilaan

Erittäin hiljainen ja matala ilmanvaihtokone alaslaskutilaan. Sisältää integroidut äänenvaimentimet.

Laitteen ominaisuudet

Parmair MAC 105 voidaan integroida pesuhuonemoduuliin valmiiki jo talotehtaalla. Laite on itsessään valmis ilmanvaihtokonemoduuli, joka sisältää muun muassa äänenmaimentimet jo valmiiksi ja tekee sen asentamisesta helppoa säästäen merkittävästi talotehtaan tuotantokustannuksissa. 

Laitteessa on energiatehokas ”venytetty” ristivastavirtakenno lämmöntalteenotolla, joka poistaa kosteutta tehokkaasti poistoilman ja kondenssiveden kautta. Ristivastavirtakennolaitteen kosteudenpoistokyky on omaa luokkaansa verrattuna pyöriväkennoisiin laitteisiin, jotka palauttavat merkittävän osan kosteudesta takaisin sisätiloihin ja ilmanvaihtokanaviin, jolloin kosteus saattaa tiivistyä aiheuttaen kosteusvaurioita. Laitteen integroitu kosteusanturi säätää laitteen tehoa automaattisesti poistoilman kosteuden mukaan.

Kaikki huollot voidaan tehdä ilman työkaluja huoltoluukun kautta. Suodattimien vaihto, kennon pesu ja puhaltimien vaihto on helppoa ja nopeaa.

Kesäaikana jäähdytyksen talteenottoautomatiikka hyödyntää viilennettyä sisäilmaa päivällä ja sekä optimoi tuloilman viileyden yöaikaan. Poistoilma kanavaan integroidun kosteussensorin avulla poistoilman kosteuden mukaisesti säätyvä tehostus. Laitteen automaattisesti ja portaattomasti toimiva jälkilämmitysvastus säätää tuloilman lämpötilan älykkäästi lämmityskaudella. Älykäs jäätymisenestotoiminto tunnistaa automaattisesti kennon jäätymisvaaran, jolloin raitisilma ohjataan hetkellisesti kennon ohi ilman että tulopuhallinta pysäytetään. Näin ollen sulatus toimii energiatehokkaasti ja asuntoon ei pääse syntymään haitallista alipainetta.

Laitteenohjaukseen on valittavissa MAC-kosketusnäyttöohjaus, EASY-säädin tai CH-liesikupuohjaus. Helppokäyttöisellä MAC-kosketusnäyttöohjaimella ohjaat yhdellä kosketuksella tärkeimpiä toimintoja, kuten kotona/poissa, takkatoiminto ja tehostus. Viikkokellon avulla säästät energiaa asettamalla säännölliset poissa- ja kotona-asetukset. Kiinnitetään seinään, mukana 15 m johto. EASY on seinään kiinnitettävä neliportainen puhallinteho-ohjain. Ohjaimesta voi valita neljä eri tehoa puhaltimille ja huoltomies voi tehdä tarvittaessa puhaltimien tehoon vaikuttavia muutoksia. Laite on saatavilla myös liesikuvusta ohjattavana CH-ohjaimella.

Pyydä tarjous ilmastointikoneesta